SUKALDATUAK
Artadiako Tradizionalki eta Eskuz Egindako Sukaldatuak Getarian, Gipuzkoan
Artadia-n, Getariako paisaia ederraren bihotzean, Gipuzkoa, sukaldaritza tradizional eta artesanoen aukeraketa ederra eskaintzen dugu, tokiko osagai onenekin prestatuak. Euskal Herriko gastronomiari buruz dugun pasioa gure plater guztietan islatzen da, zapore finen zaleentzat diseinatuta.
Txerrikume Errea
Gure txerrikume errea</strong benetako sukaldaritza altxor bat da, teknika tradizionalarekin prestaturik, labean ondo egosi eta haragia muztioz betea izateko. Festetarako edo familiarekin disfrutatzeko aproposa, aho bakoitzak euskal sukaldaritza sustraietara garraiatuko zaitu.
Ukondo Errea
Gure ukondo errea benetako janari goxoa da. Sukaldatze metodo honek haragia leun-leun bihurtzen du, zaporez betea, eta aho bakoitza gozamena izateko ziurtatzen du. Partekatzea edo bakarrik disfrutatzeko aproposa.
Saiheski Errea
Gure saiheski errea benetako plater bat da. Sukaldatzeko erabiltzen dugun teknikak haragiak zapore sakon eta aberatsak lortzen ditu, nahiz eta sukaldean denbora pixka bat hartu.
Txerri Masailak Bere Saltsan
Txerri masailak bere saltsan plater hau etxean prestatuaren benetako adibidea da. Poliki-poliki egositako, haien mamia eta zaporea mantentzen dituzte, goxo-gozoak direnak eta edozein okaziorako aproposak.
4 emaitzak erakusten