ARTADIA
ZERBITZUAK

EZKURTXERRI

AHUAKATEA
ARTADIA
BENETAKO ZAPOREA
ARTADIA Getariako Eguzkitza baserrian dagoen familia enpresa txiki bat da. Txerriak hazi eta txerritik eratorritako produktu ugari lantzen ditugu baserrian bertan dugun lantokian, modu artisau eta tradizionalean.
Gure produktuak ekoizteko errezeta tradizionalak erabiltzen ditugu, artisautzaren esentzian oinarrituta. Ez ditugu teknika eta substantzia ezezagun eta kimikoak erabiltzen.
ARTADIA artea da, sorkuntza da, naturaren errespetua eta kontserbazioa
da eta zapore eta jatorriko produktuak dira.



ARTADIA DELICATESSEN
GURE HILABETEKO GOMENDIOA

GURI BURUZ
PATXI SUBIJANA / AGURTZANE SUBIJANA
Patxi Subijanak eta Agurtzane Subijanak, aita-alabak, Artadiako bihotza eta esentzia dira.
Arduratsu eta pasiotik, naturarekiko duten maitasun sakona beren produktuetara eramaten dute, eta produktu horiek kalitateagatik eta zapore bikainengatik bereizten dira.
GURE BASERRIA
NATURA ERRESPETATU ETA KONTSERBATZEA
Eguzkitza baserria oasi eder bat da, Getariako herri ezagunaren bihotzean kokatua.
Txoko magiko horretan, Subijana familia bizi da, eta maitasunez eta debozioz txerritik eratorritako EZKURTXERRI artisau produktuen elaborazioan zein baserriko beste lanetan aritzen dira lanean egunez egun.





EZKURTXERRI
TXERRI-PRODUKTUAK
Gure produktu guztiak baserrian dugun lantegian egiten ditugu, eskuz eta teknika tradizionalei jarraituz. Kalitatearekiko konpromiso horrek prozesuaren etapa bakoitzean kontrol zehatz eta mugatuak izatera bultzatzen gaitu.
Naturarekiko dugun dedikazioak eta maitasunak gure produktuak ikuspegi zorrotz eta mugatuarekin pentsatzera bultzatzen gaitu, eta, horrela, kalitate gorena bermatzen dugu.
AHUAKATEA
AHUAKATETIK ERATORRITAKO PRODUKTUAK
Artadiak, Getariako inguru ederrean kokatuak, fruitu berde bikaina eskaintzen digu: ahuakateak.
Bere eremuan kontu handiz landuta, ahuakate bakoitzak dedikazio eta pasio istorio bat gordetzen du.
Klima idilikoa eta kostaldeko eskualde honetako lur emankorra konbinatu egiten dira kalitate bikaineko fruituak sortzeko.
Naturarekiko eta tradizioarekiko maitasunak bere laborantza eta uztaren urrats bakoitza islatzen du. Lehen hozkadatik hasita, bere ehundura krematsuaz eta zapore bikainaz gozatuko duzu.
Getariako Artadiako ahuakateak gozamen gastronomiko bat izango dira, mokadu bakoitzean euskal zelaitetatik eta kostaldetik barrena barraiatuz.

SARIAK / LEHIAKETAK
ARTADIA-n hamarkadak daramatzagu zerri-produktuak kalitate handiz ekoizten, bai jendearen bai adituen aitortzarekin. Gure txistorra Gipuzkoako lehiaketa ospetsuenetan saritua izan da, benetako zaporeagatik, testura bikainagatik eta artisau-lanagatik nabarmentzen delarik.
Urrezko txapelak txistorra lehiaketetan
Zarauzko eta Donostiako Santo Tomas txistorra lehiaketetako irabazleak. Gipuzkoako txistorra lehiaketarik ospetsuenetan lortutako Urrezko Txapelek gure produktuaren kalitatea aitortzen dute, eta harrotasun iturri dira gure artisau-lan egiteko modu tradizionalarentzat. Gure txistorra lehen sariarekin saritua izan da, bere zapore benetakoagatik, testura bikainagatik eta kalitate paregabeagatik.
Santo Tomas (Donostia) lehiaketako sariak
Sari hauek gure lan zintzoaren emaitza dira, beti ere baserriko teknikak errespetatuz. Txistorra bakoitzak, pieza bakoitzak, gure familiaren zigilua eta betiko zaporea daramate.






2022
3. Saria Santo Tomas lehiaketan, Donostian2018
1. Saria Santo Tomas lehiaketan, Donostian2016
3. Saria Santo Tomas lehiaketan, Donostian2014
1. Saria Santo Tomas lehiaketan, Donostian2014
1. Saria Santo Tomas lehiaketan, Zarautz2011
3. Saria Santo Tomas lehiaketan, ZarautzEZAGUTU GURE PRODUKTUAK
Gure haragiak askatasunean jaio eta hazitako animalietatik datoz, Trazabilitatea eta Animalien Ongizate maila gorena bermatzen duen abeltzaintza eredua aplikatuz.
HARPIDETU GURE BULETINERA
GURE BIDALKETAK
JASO ZURE ESKAERA 48-72 ORDUTAN*
(LAN EGUNAK)
ORDAINKETA SEGURUA
ORDAINKETA %100 SEGURUA
GURE ONLINE DENDAN
ENBILATU EKOLOGIKOA
KALITATEZKO HARAGIA,
PREZIORIK ONENEAN.