TENPERATURA BAXUAN ERRETAKO SAIHESKI ERREA

Osagaiak:

 

Errezeta:

Tenperatura baxuan erretako ARTADIA saiheskia, jaki prestatua izanik oso erraz eta denbora gutxian prestauko dugu plater hau.

  1. Atera saiheski errea ontzitik.
  2. Labea berotzen jarri 200 gradutan.
  3. Behin labea berotu dugunean, saiheskia laberako egokia den ontzi batean jarri eta barruan sartuko dugu. Saihetsak bere gatz dosia darama, beraz, ez da beharrezkoa gehitzea.
  4. Bitartean, saroia prestatuko dugu. Mortero batean baratxuri ale bat eta piperbeltza jarriko ditugu. Aromak atera daitezen birrinduko ditugu, eta azkenik, ardo zuria gehitu eta nahastu egingo dugu.
  5. Handik 15 minututara, haragia egin dugun nahasketarekin buztiko dugu eta saiheskiari buelta emango diogu. Beste 15 minutuz erreko dugu labean.
  6. Saihets errea bere saltsarekin plateratuko dugu. Gure gustuko saltsaren batekin lagun dezakegu, piper pikiloekin adibidez.

 

Saiheski errea

 

 

Txerri saiheskia

Shopping Cart